Home » Segítség

Segítség

Mielőtt elkezdenél filmeket nézni az oldalon a következő programokat feltétlenül fel kell telepítened.

DivX Web Player Divx filmek lejátszásához
Adobe Flash Player
Flash videók lejátszásához

1. Hogyan tudok filmet nézni?

Minden film adatlap alján találsz egy ilyen gombot: (Tovább a filmhez: erre kattintva juthatsz el a lejátszók listájához.

A film indításához, válaszd ki a számodra megfelelő lejátszót majd kattints a gombra és máris nézheted a filmet.

 

Mentsd el a kedvenc filmjeidet, és nézd meg később!

Filmek böngészése közben, találsz egy filmet, de most nem szeretnéd megnézni mentsd a kedvencek közé.
Bejelentkezés után, keresd meg a megnézendő filmedet. Azután az oldal jobb felső sarkában keresd meg a gombot azzal tudod elrakni. Majd később a z oldal jobb felső sarkában a piros kedvencek butonnal tudod előhozni őket

 

Ha a filmet megnézted több módon is tudod értékelni. A film címénél tudod csillaggal pontozni, és az adatlap alján tudod emoticonokkal tetszésedet kinyilvánítani, azután a lap alán, hozzá is tudsz szólni az adott filmhez

 

Reklámok:
Sok tárhelyszolgáltató tele van felugró ablakkal, és előfordul, hogy az emberek összetévesztik a reklámot a filmmel, vagy neki állnak feltelepíteni valamit, amit kidob az oldal (például divx playert). NE TELEPÍTS SEMMIT!!!!! Ezek veszélyes források lehetnek. Minden, ami a filmnézéshez szükséges, itt megtalálod! Ha zökkenőmentesen szeretnél filmet nézni, először telepítsd az előbb említetteket! Utána nem lesz gond a filmekkel, de amíg ezeket nem teszed meg, addig idegeskedni fogsz, hogy az egyes filmek nem mennek vagy akadozik a hang stb..
PopUp hirdetések.
Nézd meg mindig melyik oldalon vagy! Ugyan azon amin voltál-e, sokan azért panaszkodnak, hogy teljesen más oldal jön be, mert nem veszik észre, hogy egyszerre két lapot nyitott meg a böngésző, egyik a film, másik a hirdetés. DivX Web Player esetében mindig csak csak a lejátszó bal alsó sarkában lévő Lejátszás (jobbra mutató háromszög) gombban bízz!

Mindenkinek kellemes szórakozást és filmnézést kívánok!
További szép napot!